YAY SEM 1 DONEEEE!

Assalamualaikum and haiii semuaaaaa!

Hah harini aku datang , datang dengan seribu satu kata nak ku ucapkan , hahaha plisla acah teruk . Takdelah harini em tetiba rajin skit nk mengupdate blog hihi. tkpe aku tahu takde org bace so boleh la syok sndiri skit hahahahaha .

ok gaiss as u gaiss see, i managed to survive 6 month of my degree course ! yass i did it!! sebenarnya sem 1 ni ok la lagi . sbb belajar ape yg dh belajar time matrik , spm dlu . sem 1 ni tkdelah tough mane tp camtu la atas diri masing2 la kan . kalau dia lagho kelaut la jwbnya *tk, nk sembur diri sendiri sbnrnya . act aku pn tk reti lagi nk buat summary sem 1 ni cmne sbb result belum dpt lgi . kan aku buat summary awl2  kan pastu result cam hampeh nnti syok sndiri lak . so nnti i'll update later ok abt my result tu pn kalau rajin la ok hahahaha :P

ok sem satu aku ade 7 subjek nk kene survive. Hbu 111 , calculus 1 , linear algebra 1 , phisolophy of sn , titas and computer problem solving . Alhamdulillah smua lecturer aku baik and also my classmates . smua sporting2 n most of them comes from selangor , jb n perak . yeah bdk ganu ad 2 cmtu je rsenya dlm kelas aku , tp sib baik rumet aku smua gnu cuma tk sme kelas .

soo ape lgi ye ? aku tk tahu dh nk citaq pa . ha ! lupa nk habaq kelas aku ad bdk kedah woi , best gila dgr diorg ckp kedah ! diaorg bahasakan diri diorg kami >< hikhik . n thu tk baru je sem 1 tp dlm kelas aku dah 3 couples woiii . dasyat tk ?? dhla laki ad 4 org n 3 of them cri yg dlm kelas n satu lgi setia kat awek matrik uih . gila tk gila depa smua kan . dh pompuan lgi ramai dri laki apelagi pilih jgn tk pilih . tp syukur tau sis masih suci dri couple2 ni hahahah ya Allah mntk jauh .

ok dhla bai! nk smbung kdrama ^^
ILYSM!♥