The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay


Hi semuaa :) . Hari ini sya rasa nak join giveawayy laa :D .Hehehe , tgok Kak Nisa yg ada kat banner tu comel kan .Awwu ,swweet jeh muka dia :> Hihihi.Oke jom kita tgok syarat die :-

  • Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
  • Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
  • Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
  • Pemenang akan dipilih secara random.
Bagaimana Menyertai ?

  • Buat entri bertajuk "The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay". 
  • Letak banner GA dalam entri korang.
  • Letak link sponsor dalam entri korang. Dan WAJIB letak semua sponsor di bloglist korang.
  • Promote entry penyertaan korang habis habisan! [example: buat sticky post, post pasal entri korang yang ni dekat fb or anything else] Sebab nanti akan ada hadiah untuk Top Refferal.
  • Like dan Tweet entri yang INI.
  • Like fan page blog Saya Suka Menaip dSINI.
  • Pastikan ikut syarat syarat yang diberi.
Sekarang  nih sya nak letakkan sponsor GA BY KAK NISA 
Oke ,donee . Hope nomborku bertuah .Amin :) . Ketahui Maklumat Lanjut------>Di Sini

ILYSM!♥

4 comments: